VIJESTI

16. 01. 2020.

Nikica Škunca novi predsjednik Uprave IN2 grupe, Katarina Šiber Makar ulazi u Nadzorni odbor kompanije

Početkom veljače Nikica Škunca preuzima poziciju predsjednika Uprave IN2 grupe. Uz poziciju u Nadzornom odboru IN2, dosadašnja predsjednica Uprave Katarina Šiber Makar preuzima i poziciju Senior Vice President for Business Development u tvrtki Aquila Software, matičnoj tvrtki IN2 grupe, članici grupe kanadske kompanije Constellation Software Inc.

Saznaj više
News image
02. 01. 2020.

Intervju Katarina Šiber Makar: Kakva nam je bila 2019. i što očekujemo od 2020.

Ova godina za nas je bila godina rasta, razvoja, ulaska u nove segmente i izazova kojima smo se uspješno prilagodili, ističe za ICTbusiness.info Katarina Šiber Makar predsjednica Uprave IN2 grupe i dodaje kako su se na tržištu pojavili s nekim novim, inovativnim proizvodima i projektima što im je u konačnici donijelo i nastavak rastućih pozitivnih financijskih rezultata.

Saznaj više
News image
13. 12. 2019.

IN2Water rješenje nagrađeno za doprinos održivosti

Na svečanoj dodjeli nagrada Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje časopisa National Geographic i Adria Media Zagreb, rješenje IN2Water za kontrolu gubitaka u vodoopskrbnim sustavima nagrađeno je za doprinos cilju održivog razvoja usmjerenom održivoj proizvodnji i potrošnji.

Saznaj više
News image
09. 12. 2019.

IS Okolje: IN2 platforma kao temelj informacijskog sustava za zaštitu okoliša i prirode Slovenije

IN2 grupa implementirala je novi nacionalni informacijski sustav za centralno upravljanje podacima o okolišu IS Okolje 1.1 za Agenciju za okoliš Republike Slovenije (Agencija RS za okolje). Ova platforma omogućuje digitalizaciju postupaka izdavanja okolišnih dozvola IED i SEVESO te je temelj za sve buduće nadogradnje nacionalnog informacijskog sustava za zaštitu okoliša i prirode u toj zemlji.

Saznaj više
News image
15. 11. 2019.

Portal GeoHrvatska: Sada svatko može lako pronaći, razumjeti i koristiti prostorne podatke

U sklopu Dana infrastruktura prostornih podataka svečano je predstavljen portal GeoHrvatska na kojem je u suradnji s Državnom geodetskom upravom radio stručni GIS tim tvrtke IGEA, članice IN2 grupe.

Saznaj više
News image
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.