Ivan Gabrić

PREDSJEDNIK UPRAVE

Ivan Gabrić gotovo trideset godina radi u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest godina na upravljačkim pozicijama. Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište, a uvijek je bio predan razvoju stručnjaka te mladih talenata u svojim timovima.

Snježana Stanković

ČLANICA UPRAVE ZA FINANCIJE

Pozicija članice Uprave za financije IN2 grupe prirodan je nastavak Snježaninog bogatog iskustva direktorice financija IT tvrtke u stranom vlasništvu kao i desetogodišnje revizorsko iskustvo u jednoj od vodećih konzultanskih kuća.

Sanja Svilokos

ČLANICA UPRAVE ZA POSLOVANJE

Sanja Svilokos cijelu je karijeru provela u tehnološkim kompanijama, gdje se razvijala na inženjerskim stručnim poslovima, kroz vođenje projekata, pa sve do upravljačkih pozicija. U IN2 grupi Sanja je od 2017., došavši na poziciju direktorice za istraživanje i razvoj novih digitalnih rješenja. Aktivno sudjeluje u transformaciji tvrtke te radi na širenju poslovanja i rastu IN2 grupe. Od 1. siječnja 2022. godine radi na poziciji članice Uprave za poslovanje.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.