LABORATORIJI

BioNET LIS – laboratorijski informacijski sustav

BioNET LIS je skup modula koji zajedno čine fleksibilan i isplativ laboratorijski informacijski sustav namijenjen automatizaciji procesa u laboratoriju, od prijema i označavanja uzorka, preko akvizicije rezultata s analitičkih instrumenata, do naprednog izvještajnog sustava i obračuna. Uspješne implementacije u stotinjak laboratorija u pet država dokazuju da je BioNET LIS u potpunosti prilagođen radu u privatnim laboratorijima kao i u javnim zdravstvenim ustanovama.

Svi uzorci se označavaju barkodom što smanjuje mogućnost greške u identifikaciji uzorka, omogućuje potpunu integraciju s analitičkim instrumentima te posljedično, u sinergiji s modulom za autovalidaciju, drastično smanjenje TAT (Turn Around Time). Podržana je integracija s više od 250 različitih instrumenata dostupnih na tržištu (Roche, Abbott, Beckman Coulter, Siemens, Radiometer, Phadia, Sebia, IL itd.)

Niz funkcionalnosti olakšava odgovornim osobama potvrđivanje nalaza, ali i značajno podiže kvalitetu te ubrzava proces izdavanja nalaza laboratorijskih pretraga.

Integracija s različitim BIS sustavima omogućena je korištenjem HL7 protokola, međunarodno priznatog standarda za razmjenu medicinskih podataka, a dostupni su i drugi načini distribucije nalaza laboratorijskih pretraga kao što je korištenje web servera ili ispis nalaza na udaljene pisače.

Uz osnovno programsko rješenje dostupna su i razna dodatna hardverska i softverska unapređenja BioNET LIS-a.

Više informacija o BioNET LISu možete pronaći u brošuri BioNET_LIS

sortIN – uređaj za automatizirano zaprimanje i sortiranje uzoraka

PipIN – uređaj za evidentiranje uzimanja uzoraka

ArhivIN – uređaj za brzu pohranu i dohvat biokemijskih uzoraka

SkladIN ­– sustav namijenjen vođenju materijalnog knjigovodstva modernih biokemijskih laboratorija, ali je primjenjiv i na bolničke odjele

Integrirana čekaonica – redomatski sustav koji omogućuje diferencijaciju i pravednije postavljanje prioriteta za različite tipove pacijenata u čekaonici biokemijskog laboratorija

Izdvojene reference

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.